T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi

Mehmet BÜLBÜL - Müdür

1981 yılında Kahramanmaraş (Andırın) da doğdu.

İlk ve orta öğrenimini Kadirli´de tamamladı. Lisans öğrenimini 1998-2002 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümünde aldı.Yüksek Lisansını Eğitim Yönetimi, Denetimi ve Planlaması Alanında 2014 yılında tamamladı. 2016 yılında ikinci üniversite kapsamında Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünü bitirdi. Mesleki kariyerine 2002 yılında Kahramanmaraş Türkoğlu Ceceli İlköğretim okulunda Türkçe Öğretmeni olarak başladı. Daha sonra Fatmalı Kasabası İlköğretim okulunda Müdür Yardımcısı, Kılılı Nazlı Balduk İlköğretim Okulunda Okul Müdürü, Serhan Çalık Ortaokulunda Kurucu Müdür, Ömer Faruk Arıkan Ortaokulunda Müdür Yardımcısı, Mehmet Akif İnan İHO Müdür Başyardımcısı, Alaeddin ÖZDENÖREN Yatılı Bölge Ortaokulunda Müdür olarak görev yaptı.

Kurum Müdürümüz Mehmet BÜLBÜL Kahramanmaraş Andırınlılar Derneği ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev almaktadır.